Online Treibball cursus

Trainen waar en wanneer je zelf wilt, op je eigen tempo

Nu deelnemen

Voor beginners en gevorderde in de Treibball sport.

Is er bij jou geen hondenschool in de buurt die treibball lessen aanbiedt? Of vind jij of je hond het misschien niet prettig om in een groep te trainen maar wil je wel deskundige begeleiding en feedback op je trainingen? Dan is deze online Treibball cursus wat jij zoekt.
Door middel van duidelijke instructie filmpjes ga je de verschillende basis commando’s aan je hond leren (push, come bye en out). Het enige dat je nodig hebt is een Treibball bal en je kunt aan de slag.
 

Kent jouw hond de basis van de sport al maar zou je juist graag het onderdeel dirigeren gaan leren? Dan kun je mee doen aan de online treibball cursus dirigeren. Ook hierin worden stap voor stap door middel van instructiefilmpjes de verschillende oefeningen uitgelegd.

 

 

Wat kun je verwachten?

In de besloten facebookgroep staan instructiefilmpjes waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe je de oefening aan je hond kan aanleren. Daarnaast worden er in de aanleerfases verschillende challenges aangeboden waardoor je spelenderwijs met je hond de oefeningen kan doorlopen. Er is de mogelijkheid om filmpjes in te sturen en hier feedback op te krijgen van 2 ervaren Treibball instructeurs. Op deze manier kun jij je hond vanuit je eigen achtertuin leren treibballen wanneer het jou uitkomt! Je betaald eenmalig het cursusgeld en daarna is de groep onbeperkt toegankelijk.

Wist je dat we ook speciale dagen organiseren voor de deelnemers van de online cursus? Zo heb je toch de mogelijkheid om een keer live bij ons te komen trainen.

 

Daarom deze cursus

Nu tijdelijk vanaf €22,50

Deelnemen

Impressie van de deelnemers van de online cursus. 

Wat deelnemers zeggen

Heel veel plezier heb ik met mijn hond in de online cursus. En het is te doen op alle niveaus. De instructiefilmpjes zijn heel duidelijk in het aanleren van de stappen. En dan blijkt ook de deskundigheid van Marlouke met haar kijk op hondentraining. Ik ga graag nog verder met Treibball en verheug mij op alle andere oefeningen die nog te leren zijn. Het online-programma maakt dat mogelijk.

Carolien / Ziva

Superleuke cursus, met duidelijke uitleg en goede opbouw om zelfstandig met treibball te kunnen beginnen. Ook krijg je snelle en fijne feedback. Voor Nika was het perfect om samen veel plezier te hebben en te trainen, in haar eigen veilige omgeving zonder andere honden.

Leonie / Nika

Ik wilde deze sport al lang beoefenen maar er was geen hondenschool bij mij in de buurt die deze sport gaf. Via via ben ik bij deze online cursussen uitgekomen en het bevalt erg goed. Daarnaast is mijn hond ook niet goed in groepen met andere honden waardoor deze training helemaal fijn is.
De stappen worden duidelijk uitgelegd en ik kan het zo vaak terug kijken als ik wil. Samen met Zoe kijk ik uit naar de volgende cursus.

Susan / Zoe

Marlouke Roos
Treibball specialist & hondentrainer Marlouke Roos

Mijn naam is Marlouke Roos, sinds 2010 verdiep ik mij in deze sport en kan ik mijzelf een
Treibball specialist noemen. Door te begrijpen wat een hond nodig heeft om te kunnen leren en hoe je voor succes ervaringen kunt zorgen
tijdens het aanleren van nieuwe oefeningen, bieden wij een prettige leeromgeving voor jou en je hond. 

Tevens ben ik werkzaam binnen het vakgebied van de assistentiehonden en heb ook hier mijn expertise van gemaakt. 

Meer over mij