Workshop Treibball

Kom je ook kennis maken met deze leuke sport?

Nu deelnemen

Beginners workshop

Kom kennis maken met deze leuke sport bij SportDog. Tijdens deze workshop laten we je kennis maken met de verschillende basis commando’s van de sport. Samen met je hond kun je op een laagdrempelige manier komen proeven van deze sport.

Gevorderden workshop

Kent jouw hond de basis en wil je graag een stap verder komen in de sport? Dan is dit een geschikte workshop voor jullie. We behandelen hierbij h

et onderdeel dirigeren en de opbouw naar het werken met meer ballen. 

Thema workshop

Iedere keer anders afhankelijk van het thema dat er wordt gekozen. We behandelen specifieke onderdelen in de sport waar alle niveaus aan mee kunnen doen. Een leuk en leerzaam uitje voor jou en je hond. 

Overzicht van alle workshops

Nodig Marlouke uit om op jouw hondenschool een workshop Treibball te komen geven.

Wat deelnemers zeggen

Naar aanleiding van de online basis cursus heb ik met mijn hond Puck deelgenomen aan een workshop Treibball bij SportDog. Het was voor ons beiden een leuke en leerzame ervaring. De sfeer was gezellig en ontspannen. Deelnemers aan de workshop konden onder goede begeleiding en op hun eigen niveau aan de slag met de diverse basisoefeningen. Hierdoor kreeg iedereen de kans het maximale uit de workshop te halen. Kortom, een echte aanrader voor beginnende Treibballers.

 

Kim / Puck

Met veel plezier heb ik een beginners cursus Treibball bij Marlouke gedaan.
Voor mij is de essentie, om bezig te zijn met mijn hond en samen een steeds betere band te krijgen op een “hondse manier”.
Marlouke helpt mij daar uitstekend bij op een zeer deskundige en ontspannen manier. Marlouke heeft mij de ogen geopend om op een andere manier te kijken naar hoe mijn hond leert. 
Pica en ik gaan daarom graag door naar een vervolgcursus omdat het spannend en leuk voor ons is!

Annette / Pica

Via een workshop zijn wij bij SportDog terecht gekomen. Elke week hebben we les en zijn we de hele les druk in de weer met de ballen. Wat zo leuk en fijn is aan de lessen bij SportDog is dat het iedere week weer anders is. Marlouke zorgt voor genoeg afwisseling in de lessen waarbij de rode draad van de training niet vergeten wordt. Hierdoor is het altijd en uitdagend en boeiend om met de hond te trainen. 
Samen met mijn witte herder Dako kijk ik altijd weer uit naar de volgende les.

Wij raden het van harte aan!

Fred / Dako