logo ontdek treibball zelf!

Workshops

Bent u ook al enthousiast geraakt over deze hondensporten? En lijkt het u leuk om eerst een workshop te volgen, dan kan dit!
Of heeft u een eigen hondenschool en wilt u graag zelf een workshop organiseren voor u en uw mede cursisten dan is dit ook mogelijk, zelfs op locatie.
In onze agenda ziet u op welke data de workshops gegeven worden.

Hoe ziet zo’n dag er uit?
Altijd anders! Een workshop duurt ongeveer 3 uur, daarbij komt ook een klein stukje theorie kijken waarbij het een en ander verteld wordt over de sport Treibball. Vervolgens zullen we aan het praktijk gedeelte beginnen waarbij baas en hond kennis zullen gaan maken met de basiscommando’s van het Treibballen.

Uiteraard is er ruimte voor vragen en opmerkingen. De groep zal uit maximaal 6 personen bestaan.

Belangrijk is dat er op deze dag positief getraind gaat worden met de honden, het moet een leuke dag zijn voor zowel hond als baas. Tussendoor is er ook even ruimte voor een pauze waarin alle nieuwe indrukken even een plaats kunnen krijgen.

Wij komen ook graag naar uw locatie toe om een workshop te geven, mocht u hier meer informatie overwillen dan kunt u ons contact opnemen. De kosten zijn per deelnemer €55,-, mocht u na de workshop graag een bal willen aanschaffen dank an dit bij ons voor €15,-. Uiteraard kan er tijdens de workshop gebruik worden gemaakt van de treibballen van SportDog. Inschrijven voor de eerst volgende workshop kan via dit formulier.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met mij op.
info@sportdog.nl
06-46623144

Workshop

Workshop Treibball Wij bieden verschillende workshops Treibball aan, waaronder de beginners, vervolg en gevorderde workshops. Elk van deze workshops heeft zijn eigen indeling en doel van de dag, het belangrijkste vinden wij dat er per combinatie wordt gekeken waar hulp nodig is of waar nog verbeter punten nodig zijn.
Daarnaast lichten wij ook toe hoe u deze sport zo min mogelijk belastend kunt maken voor uw hond, dit is een onderschat onderwerp in de hondensport. Bekijk workshop treibball