Verzendkosten

  • Brievenbuspakket post    €4,10
  • Pakketpost tot 10kg          €6,75
  • Pakketpost vanaf 10kg     €13,-
  • Gratis bezorging vanaf     €65,-

Alle aanbiedingen van Sportdog.nl zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Prijzen zijn onder voorbehoud van fouten op de website. Alle prijzen zijn inclusief BTW (omzetbelasting) en exclusief verzendkosten.

Facturen van SportDog zijn vrijgesteld van omzetbelasting o.g.v. artikel 5 OB.

Levertijden/Verzending

Vanwege de coronadrukte bij de leveranciers en de bezorgdiensten kan de levering van uw pakket wat langer duren dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak!

In de meeste gevallen verzenden we uw bestelling op werkdagen binnen 5 werkdagen, mits het product op voorraad is. Dit lukt ons helaas niet altijd. De verzending kan enige vertraging oplopen rond de feestdagen, extreme drukte bij de bezorgdiensten of onvoorziene omstandigheden. Let op: verzendingen worden alleen op doordeweekse dagen verstuurd en geleverd. De levertijd is doorgaans 1-3 werkdagen.

Het volgen van uw bestelling (Track & Trace)

Uw bestelling kunt u volgen via de Track & Trace die u via de mail ontvangt, hierdoor kunt u zien wat de status van uw pakket is. Wij verzenden onze pakketen vanuit SportDog via PostNL, artikelen die direct via onze leveranciers naar de klant worden gestuurd kunnen via DPD worden verstuurd.

Het retourneren van gekochte artikelen

Heeft u spijt van uw aankoop? U kunt uw aankoop binnen 14 dagen retourneren aan ons in de onbeschadigde verpakking. U ontvangt dan uw geld terug inclusief de verzendkosten. De kosten van de retourzending zijn vanzelfsprekend voor u zelf. Gebruik het retourformulier in het geval u producten wilt retourneren. Indien u door een retournering onder de gratis verzending drempel terecht komt dan zal voor de resterende bestelling verzendkosten in rekening gebracht worden, dit kan verrekend worden met de verzendkosten die u heeft op het moment dat u een artikel terug stuurt.

Koopovereenkomst

Kopen bij Sportdog.nl doet u veilig via Internetbankieren bij uw bank. Op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de koper is de koopovereenkomst tussen Sportdog.nl en de koper tot stand gekomen. Sportdog.nl behoudt zich het recht voor artikelen die niet binnen 8 dagen na het tot stand komen van de koopovereenkomst zijn betaald, te verkopen aan een andere koper.

Bestelling annuleren

Je kan de bestelling annuleren indien deze de status wacht op betaling of in verwerking heeft. Wanneer je bestelling een andere status heeft dan is het niet altijd mogelijk om je bestelling te annuleren. Heeft je bestelling al een trackingcode of is de status reeds voltooid dan is annuleren niet meer mogelijk. Haal je je bestelling niet op, dan wordt deze automatisch binnen 7 dagen terug naar The Dog Company gestuurd. Via info@sportdog.nl kan je in contact met ons komen om je bestelling te annuleren.

Gegevensbeheer

Het voorgaande vormt een verkorte versie van onze Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn. U kunt hier onze algemene voorwaarden en privacy beheer policy vinden.

Bestelling bij een postbus laten bezorgen

Het is voor onze pakketdienst helaas niet mogelijk om een bestelling bij een postbus af te leveren. We kunnen uw bestelling alleen op een fysiek woon- of werkadres laten bezorgen.

Hergebruiken is duurzamer

SportDog streeft ernaar om bij het verzenden zoveel mogelijk gebruik te maken van gebruikte dozen of verpakkingen, waar we geen eigen bedrukking op gebruiken maar waar mogelijk wel bedrukking op staat van andere leveranciers. Deze dozen zijn in goede staat en kunnen daarom prima (nog een keer) gebruikt worden. Het kan soms wel voorkomen dat er gebruikssporen aanwezig zijn, de doos al bedrukt is of de verpakking iets te groot uitvalt. Door de dozen opnieuw te gebruiken en onnodig inktgebruik te voorkomen, sparen we het milieu en dragen we bij aan een betere wereld; een verantwoorde keuze.